Useiden muiden ristipistobloggaajien innoittamana minäkin päätin luoda itselleni lukujärjestyksen, että kukin työ valmistuisi edes joskus ja ei jäisi unohduksiin. Lukujärjestyksessä on vielä kaksi päivää ihan vapaana, koska tämän hetken tilanteeni tuntien voi olla järkevääkin jättää pari tyhjää päivää, en kuitenkaan joka päivä ehtisi tehdä, vaikka haluaisinkin! Mutta jos tilanne sallii, ainahan voin hankkia jotain uutta pisteltävää :) Bird and Crown työtä en ole vielä aloittanut, olen merkannut sen lauantain työksi, eli huomenna taidan aloittaa. Odotan innolla!

Samalla päätin ottaa lukujärjestykseen mukaan kauan kauan sitten aloittamani Vervacon "Free Running Horses" -työn. Ajattelin, että jos sisällytän työn työjärjestykseen, periaatteessa senhän pitäisi valmistua joskus, eikö vain?

Tämän näköinen se on valmiina:
882150.jpg
Täytyypä kaivella heppatyö naftaliinista ja ottaa kuva, mihin asti olen edennyt, muistelen että tuon valkean hepan korvat ja toinen silmä olisivat jo jotenkin hahmottuneet kankaalle.

Lukujärjestykseen laitoin myös muuta uutta: sunnuntaina alan tehdä pienempiä juttuja, pinkeep ja biscornu olisivat nyt ainakin ensimmäisenä mielessä, että on päästävä kokeilemaan. Violariumissa on niin hyvät ohjeet molemmille, että ei kertakaikkiaan voi olla kokeilematta!